Curs | Asistent Relatii Publice si Comunicare

Centrul de Consultanta si Training Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen, anunta derularea unui nou curs de perfectionare autorizat ANC incepand cu 25 februarie 2016  in domeniul ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE – Cod COR 333906, autorizat ANC. Programul se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa-si dezvolte competente legate de planificarea, realizarea si evaluarea activitatilor de relatii publice dintr-o organizatie.

Studii necesare: medii.

Durata programului- 70 ore din care:
– 23 ore pregatire teoretica;
– 47 ore pregatire practica.

Numarul de participanti pe grupe de formare:
– 28 participanti la pregatirea teoretica;
– 14 participanti la pregatirea practica.

Cursantii vor avea la sfarsitul derularii programului de formare competente profesionale de a elabora, planifica si implementa proiecte de succes conform Standardului Ocupational pentru ocupatia Asistent Relatii Publice si Comunicare (cor COR 333906) dupa cum urmeaza:

  1. Realizarea materialelor;
  2. Organizarea de evenimente;
  3. Organizarea campaniilor integrate;
  4. Evaluarea eficientei programelor de relatii Publice;
  5. Participa la eficientizarea comunicarii in organizatie;
  6. Mentinerea relatiilor cu mass-media;
  7. Pregatirea intalnirilor de lucru.

Pentru aplicarea la acest curs sunt necesare trimiterea unui CV si o Scrisoare de intentie pe adresa de mail traininglumen@gmail.com. Pentru dosarul final de participare sunt necesare urmatoarele documente: copie dupa diploma de studii, copie dupa cartea de identitate, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificarea « apt pentru participarea la cursul de Asistent Relatii Publice si Comunicare», copie dupa certificatul de nastere si copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul).

 

IMPORTANT: Absolventii programelor de formare vor obtine certificate de absolvire recunoscute ANC valabile la nivelul Uniunii Europene.
Cursul anuntat se va derula in momentul cand se va forma o prima grupa de minim 10 persoane.
În urmatoarea perioada Centrul de Consultanta si Training Lumen din Cadrul Asociatiei Lumen va propune spre autorizare noi programe de perfectionare.
Totodata daca sunt propuneri de cursuri pe care doriti sa le urmati va rugam sa ne contactati.

Pentru informatii suplimentare puteti sa consultati site-ul www.centruldetraining.ro sau sa ne contactati la adresa de e-mail: traininglumen@gmail.com
Tel: 0332141134
Elena UNGURU
Responsabil Centrul de Consultanta si Training Lumen din cadrul Asociatiei Lumen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *