Curs | Formator acreditat ANC

Centrul de Consultanta si Training Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen, anunta derularea unui nou curs de perfectionare autorizat ANC incepand cu 25 februarie 2016  in domeniul FORMATOR – Cod COR 242401, autorizat ANC. Sunt asteptate persoane dinamice, care accepta provocarile noilor metode de formare destinate adultilor.

Conform Standardului Ocupational Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.

Studii necesare| superioare absolvite.

Durata programului| 70 ore din care:
– 40 ore pregatire teoretica;
– 30 ore pregatire practica.
Numarul de participanti pe grupe de formare:
– 28 participanti la pregatirea teoretica;
– 14 participanti la pregatirea practica.

Cursul se adreseaza persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitati si sa dobandeasca competente necesare unui bun formator. La sfarsitul derularii programului de formare, absolventii vor avea insusite urmatoarele competente:

  1. Pregatirea programului/stagiului de formare;
  2. Pregatirea formarii practice;
  3. Realizarea activitatilor de formare;
  4. Evaluarea participantilor la formare;
  5. Evaluarea programului/stagiului de formare.

Pentru aplicarea la acest curs sunt necesare trimiterea unui CV si o Scrisoare de intentie pe adresa de mail traininglumen@gmail.com. Pentru dosarul final de participare sunt necesare urmatoarele documente: copie dupa diploma de studii superioare (licenta in orice domeniu), copie dupa cartea de identitate, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificarea « apt pentru participarea la cursul de Formare de Formator », copie dupa certificatul de nastere si copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul).

IMPORTANT: Absolventii programelor de formare vor obtine certificate de absolvire recunoscute ANC valabile la nivelul Uniunii Europene.
Cursul anuntat se va derula in momentul cand se va forma o prima grupa de minim 10 persoane.
În urmatoarea perioada Centrul de Consultanta si Training Lumen din Cadrul Asociatiei Lumen va propune spre autorizare noi programe de perfectionare.
Totodata daca sunt propuneri de cursuri pe care doriti sa le urmati va rugam sa ne contactati.

Pentru informatii suplimentare puteti sa consultati site-ul www.centruldetraining.ro sau sa ne contactati la adresa de e-mail: traininglumen@gmail.com
Tel: 0332141134
Elena UNGURU
Responsabil Centrul de Consultanta si Training Lumen Responsabil Centrul de Consultanta si Training Lumen din cadrul Asociatiei Lumen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *