Curs | Manager Proiect acreditat ANC

Centrul de Consultanta si Training Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen, anunta derularea unui nou curs de perfectionare autorizat ANC incepand cu 25 februarie 2016  in domeniul MANAGER PROIECT – Cod COR 242101, autorizat ANC. Cursul se adreseaza atat persoanelor care deja lucreaza in domeniul Managementului de Proiect cat si tuturor persoanelor care doresc sa obtina competente in acest domeniu, pentru a avea acces la pozitii profesionale mai avantajoase in cadrul firmelor. Acest program asigura cursantului insusirea unui volum extins de cunostintele necesare initierii, organizarii, planificarii si implementarii de proiecte in orice domeniu.

Studii necesare: superioare absolvite.

Durata programului- 70 ore din care:
– 50 ore pregatire teoretica;
– 20 ore pregatire practica.

Numarul de participanti pe grupe de formare:
– 28 participanti la pregatirea teoretica;
– 14 participanti la pregatirea practica.

Cursantii vor avea la sfarsitul derularii programului de formare competente profesionale de a elabora, planifica si implementa proiecte de succes conform Standardului Ocupational pentru ocupatia Manager proiect (cor COR 242101) dupa cum urmeaza:

  1. Stabilirea scopului proiectului;
  2. Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului;
  3. Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului;
  4. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect;
  5. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect;
  6. Managementul riscurilor;
  7. Managementul echipei de proiect;
  8. Managementul comunicarii in cadrul proiectului;
  9. Managementul calitatii proiectului.

Pentru aplicarea la acest curs sunt necesare trimiterea unui CV si o Scrisoare de intentie pe adresa de mail traininglumen@gmail.com. Pentru dosarul final de participare sunt necesare urmatoarele documente: copie dupa diploma de studii superioare (licenta in orice domeniu), copie dupa cartea de identitate, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificarea « apt pentru participarea la cursul de Manager Proiect», copie dupa certificatul de nastere si copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul).

IMPORTANT: Absolventii programelor de formare vor obtine certificate de absolvire recunoscute ANC valabile la nivelul Uniunii Europene.
Cursul anuntat se va derula in momentul cand se va forma o prima grupa de minim 10 persoane.
În urmatoarea perioada Centrul de Consultanta si Training Lumen din Cadrul Asociatiei Lumen va propune spre autorizare noi programe de perfectionare.
Totodata daca sunt propuneri de cursuri pe care doriti sa le urmati va rugam sa ne contactati.

Pentru informatii suplimentare puteti sa consultati site-ul www.centruldetraining.ro sau sa ne contactati la adresa de e-mail: traininglumen@gmail.com
Tel: 0332141134
Elena UNGURU
Responsabil Centrul de Consultanta si Training Lumen din cadrul Asociatiei Lumen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *