DESPRE NOI

Din cadrul Asociatiei Lumen fac parte urmatoarele centre:

Centrul de Consultanta si Training Lumen a aparut in anul 2009 prin reunirea programelor de consultanta, formare profesionala, de training, mentoring, coaching derulate de specialistii Asociatiei Lumen in parteneriat cu diverse institutii stiintifice, educationale sau culturale. Beneficiind ca organizatie de o vasta experienta anterioara de 15 ani in domenii precum managementul proiectelor, dezvoltarea organizationala, asistenta socialt, dezvoltare personala, dezvoltare culturala, promovarea brandului personal si de firma, programe de si pentru tineret, centre virtuale de resurse, specialistii Asociatiei Lumen propun o serie de programe de formare si specializare in domenii de varf a practicilor sociale.

Centrul de Cercetări Socio-Umane LUMEN (LUMEN Research Center in Social & Humanistic Sciences) este certificat prin decizia nr. 9927 / 31.08.2010 de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică (ANCS România), cu misiunea de a conduce cercetări inter și transdisciplinare sociale și umaniste, la un înalt nivel științific, cu impact asupra dezvoltării practicilor sociale, în colaborare cu strategiile naționale și internaționale în aceasta zona.

Centrul de Conferinte Lumen oranizeaza conferinte nationale si internationale in domeniile stiintelor sociale si umaniste. In prezent se afla la cea de-a 8-a editie care sarbatoreste 15 ani de esistenta a Asociatiei Lumen. World LUMEN Congress. Logos Universality Mentality Education Novelty, 15th Anniversary Edition, Iasi, Romania, April 12- 17, 2016 va reuni cercetatori si cadre didactice universitare din peste 25 de tari fiind asteptate peste 500 de lucrari. In editiile anterioare au fost peste 2000 de lucrari cu un numar de peste 5000 de participanti, multi dintre acestia revenind la fiecare editie.

Editura Lumen este editura stiintifica in categoria B pentru domeniul Stiinte Umaniste, subdomeniul Istoria artelor si arhitectura. Studii culturale. Memorie culturala si patrimoniu. Patrimoniu cultural. Numai 30 de Edituri din Romania au primit cel putin o clasificare A sau B pe domeniul umanist. De asemenea este clasificata in categoria B pentru domeniul stiinte sociale.