ECHIPA

Echipa de traineri ai Centrului de Consultanta si Training Lumen din cadrul Asociatiei Lumen este direct implicata in procesul de formare profesionala a adultilor, a participat si participa la cursuri de specializare si instruire pe linie de formare, schimburi de experienta in domeniul formarii adultilor, realizand contacte de colaborare cu diferite unitati de formare.

Aceasta echipa este formata din:

Prof. Univ. Dr. Sandu Stefan-Antonio

antonio-sandu-225x300

Este titular la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava, unde preda urmatoarele discipline:
– Etica profesionala si transparenta in administratia publica;
– Relatii Publice si Comunicare;
– Politologie;
– Sociologie Juridica.
In trecut a mai predat urmatoarele discipline: Introducere in filosofie, Etica si deontologie profesionala, Sociologie comunicarii, Etica si deontologie in comunicare, Comunicare interna, Filosofie sociala, Globalism si globalizare, Sociologie juridica, Modele de cercetare in stiinta comunicarii, Fundamente ale stiintelor sociale si Logica si teoria argumentarii; Sociologie medicala; Dezvoltare organizationala centrata pe succes si apreciere.
Este Director de Departament in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Administratie Publica la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava. A activat in calitate de specialist curiculum.
Este membru in cadrul Colegiului National al Asistentilor Sociali cu grad de asistent social principal.
Este presedinte al Asociatiei Lumen si director al Editurii Lumen.
A participat in calitate de formator la peste 30 de programe de formare si specializare,  in urmatoarele domenii: Formator; Manager Proiect; Asistent Relatii Publice si Comunicare; Mediator Scolar; Competente Cheie, Comune Mai Multor Ocupatii; Competente Antreprenoriale; Vanzari; Branding Personal; Branding de Firma; Scrieri de Proiecte pentru Finantare; Estetica Postomderna; Dezvoltare Personala; Rezolvarea creativa a conflictelor; Tehnici de consiliere psihosociala, etc.
Este totodata autor a peste 12 volume individuale si alte peste 10 volume colective. Are peste 100 publicatii in reviste de specialitate, inclusiv cotate ISI Thomson Reuters, dintre care 6 publicatii in domeniul formarii profesionale a adultilor.
Domnul Prof. Univ. Dr. Sandu Stefan-Antonio este formator acreditat ANC si ILM Marea Britanie, detine certificare de absolvire acreditate ANC pentru programele: Manager proiect; Asistent relatii publice si comunicare si Coach. De asemenea are diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP; diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP; diploma recunoscuta national cu standard si sigiliul European Association of Neuro-Linguistic Programming cu titulatura de NLP Practitioner EANLP.

Dr. Ana FRUNZA

2153c43

Este cercetator in stiinte socio-umane in cadrul Asociatiei Lumen. Detine un doctorat in Filosofie, specializarea etica. Este absolventa a programului masteral Supervizare si Planificare sociala, in cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social – Politice, Universitatea „Al. I Cuza” din Iasi. Este licentiata a Facultatii de Filosofie si Stiinte Social Politice, specializarea Asistenta Sociala a Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi. Este autoarea unul volum individual. Este coordonatoare a 3 volume publicate international. Are peste 20 publicatii in reviste de specialitate, inclusiv cotate ISI Thomson Reuters.
Doamna Dr. Frunza Ana-Cristina este formator acreditat ANC. Detine certificare de absolvire acreditate ANC pentru programele: Manager proiect si Asistent relatii publice si comunicare. De asemenea are diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP; diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP; diploma recunoscuta national cu standard si sigiliul European Association of Neuro-Linguistic Programming cu titulatura de NLP Practitioner EANLP.

Elena UNGURU

ele

Este absolventa a programului masteral Supervizare si Planificare sociala, in cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social – Politice, Universitatea „Al. I Cuza” din Iasi. Este licentiata a Facultatii de Drept Universitatea Mihail Kogalniceanu din Iasi, specializarea Drept. Este licentiata a Facultatii de Filosofie si Stiinte Social Politice, specializarea Asistenta Sociala a Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi. A coordonat peste 10 programe cu finantare nationala sau internationala, fiind membru in echipe de implementare in toate. Este coautoare a unui volum colectiv. Are peste 10 publicatii in reviste de specialitate, inclusiv cotate ISI Thomson Reuters.
A participat in calitate de formator la 10 programe de formare si specializare, in urmatoarele domenii: Formator; Manager Proiect; Asistent Relatii Publice si Comunicare
Domnisoara Unguru Elena este formator acreditat ANC si ILM Marea Britanie, detine certificare de absolvire acreditate ANC pentru programele: Manager proiect; Asistent relatii publice si comunicare; Evaluator de furnizori si programe de formare si Manager de formare.

O echipa de specialisti de inalta tinuta profesionala, gata sa raspunda provocarilor lansate de cursanti in mod special. Suntem o echipa in care fiecare isi cunoaste bine locul si rolul, obiectivele si preocuparile. Mai concret suntem o echipa multidisciplinara si multiprofesionala care raspunde cerintelor actuale ale pietei muncii precum si structurilor organizationale ale angajatorilor din Romania si Uniunea Europeana, ca atare aceasta este cheia succesului nostru.

In perioada 2009-2015 din echipa Centrului de Trainig si Consultanta Lumen din Cadrul Asociatiei Lumen au mai facut parte si urmatorii formatori autorizati:

– Prof. Univ. Dr. Hab. Stefan COJOCARU;
– Oana BRADU;
– Adina RACHIERU;
– Simona USURELU;
– Loredana Andreea BOIEA;
– Ana DRAGOMIR;
– Valentina TURCAN;
– Anca TEODORESCU;
– Olga UNGURU;
– Adriana NITA;
– Bianca VLASA;
– Irina MORARIU;
– Cristian VUSATIUC;
– Cezar VUSATIUC.