LUMEN 15 | Primul eveniment national dedicat eticii in asistenta sociala | WLC 2016

Primul eveniment national dedicat in exclusivitate eticii in asistenta sociala, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Sucursala Teritoriala CNASR IASI si Asociatia LUMEN, Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN si Centrul de Consultanta si Training LUMEN.

Workshopul “Provocari curente in asistenta sociala: Etica si serviciile sociale va fi desfasurat in data de 13 aprilie 2016, ca eveniment asociat WLC2016 extraordinar, in deschiderea evenimentelor stiintifice si culturale World LUMEN Congress 2016.

Scopul workshopului Provocari curente in asistenta sociala: Etica si serviciile sociale” vizeaza dezbaterea practicii sociale sub provocarile etice contemporane.

Sunt asteptate lucrari care sa abordeze problematica asistentei sociale curente, din perspectiva valorilor etice care o guverneaza, la nivel teoretic si practic, fara a trasa o granita disciplinara precisa. Incurajam abordarile transdisciplinare care depasesc clivajul existent dintre teoretic si empiric. Invitam asistenti sociali, cadre didactice universitare, studenti, masteranzi si doctoranzi preocupati de etica in serviciile sociale.

Lectori principali |

  • Asistent  social principal, Dr. Necula Magdalena-Roxana
  • Asistent  social principal, Prof Univ. Dr. Sandu Antonio
  • Asistent  social principal, Dr. Frunza Alina
  • Asistent  social principal, Conf. Dr. Mihalache Nina
  • Cercetator Stiintific III, Dr. Frunza Ana

Worshopul va fi desfasurat in data de 13 aprilie 2016, orele 11.00 – 15.30, fiind acreditat cu 2 credite profesionale oferite de Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania.

Va asteptam cu drag la World LUMEN Congress 2016 – sa sarbatorim impreuna 15 ani de LUMEN!www.conferinta.info

Ana FRUNZA

LUMEN International Conference

www.lumencongress.com

lumeninternational15@gmail.com

LumenConferenceCenter

0040332/ 141. 134; Fax: 0040332/ 811.551

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *