LUMEN te invata sa fii un bun comunicator si sa fii increzator cand vorbesti in public!

Ai idei pe care le consideri stralucite si vrei sa le faci cunoscute, stim asta! Ori de cate ori ai incercat sa le faci auzite de persoanele care conteaza pentru tine si de publicul larg, ai simtit ca nu reusesti sa-I captivezi?!  Atunci vino sa inveti sa convingi publicul de ideile tale, urmeaza un curs de dezvoltare personala inedit, bazat pe strategii de comunicare efuciente!

Daca ai vrea sa primesti o reteta extraordinara, care sa te faca imediat cel mai bun public speaker, atunci vei fi dezamagit, nu ti-o putem oferi! LUMEN iti poate asigura, in schimb, un start de calitate in evolutia ta ca bun comunicator, prin aplicarea metodei 4D Appreciative T- Method in invatarea ta. Fii alaturi de oameni de succes, vino la cursul LUMEN.

In cadrul cursului vei invata, printre altele:

  • Sa captivezi orice public cu ideile tale (grupul de prieteni, colegii de scoala sau de birou, clientii sau seful tau, chiar si prietenii de pe Facebook)
  • Sa faci materiale informative, inclusiv pentru presa, dar si sa stii sa scrii pe blogul tau, unde vrei sa aduni cititori
  • Sa organizezi evenimente de impact international (vezi invata cu o echipa care de 5 ani este in elita organizatorilor de conferinte stiintifice internationale – ce au avut participanti din peste 50 de tari, inclusiv America, Hong Kong, Brazilia, Mexic, Spania, Franta, Belgia, Nigeria, Albania, Iran, India etc.)

Mai mult, te vei bucura si de o diploma cu recunoastere nationala (ANC) si europeana in domeniul Asistent Relatii Publice si comunicaresi vei putea valorifica cunostintele in companii de PR si advertising.

Formatorii, Antonio Sandu – cu peste 10 ani de experienta in domeniul formarii, consultantei in domeniul comunicarii publice, cadru didactic universitar si director LUMEN, Ana Frunza – cu peste 5 ani de experienta in organizare de evenimente internationale si comunicator organizational si Elena Unguru – cu peste 6 ani de experienta in formarea adultilor – sunt hotarati sa te sustina in formarea ta in calitate de bun comunicator.

Costul cursului este de 1000 lei, DAR, daca vii cu un prieten, coleg, veti plati fiecare dintre voi doar 50% din taxa. Inscrie-te acum si vei comunica eficient o viata! Cursul incepe pe data de 12 aprilie 2016.

Inscrieri la adresa traininglumen@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *